Киев, ул. Набережно-Крещатицкая, причал №4 | Зарегистрироваться
Каталог товаров 050 581 00 00

21 апреля 2023

Коли треба міняти технічні рідини в автомобілі

 Частота заміни технічних рідин у автомобілі залежить від кількох факторів, таких як вік автомобіля, кількість проїдених кілометрів, умови експлуатації та тип рідини. Основні технічні рідини, які потрібно змінювати періодично, включають моторне масло, охолоджуючу рідину та рідину гальмівної системи.

Зазвичай виробники автомобілів рекомендують розклад заміни технічних рідин у своїх інструкціях. Загалом, моторне масло рекомендується замінювати кожні 5-10 тисяч кілометрів, або один раз на рік, навіть якщо не досягнуто ліміту кілометрів. Охолоджуючу рідину зазвичай потрібно замінювати кожні 2-3 роки, хоча цей термін може відрізнятися залежно від виробника автомобіля. Рідину гальмівної системи, зазвичай рекомендується замінювати кожні 2 роки, хоча цей термін також може відрізнятися залежно від виробника та умов експлуатації.

В будь-якому випадку, рекомендується дотримуватися рекомендацій виробника та періодично перевіряти рівень технічних рідин у своєму автомобілі. Якщо рівень або якість рідини знижується, слід замінити її якомога швидше.

Проверка на робота
Отправить
Авторизация

Нет аккаунта? Создайте учетную запись это займет всего лишь несколько минут!

Восстановление пароля

В течении нескольких минут на Вашу электронную почту придет сообщение с новым паролем.

Отправить Вернуться назад
Купить в 1 клик
Корзина
Обратный звонок

Фильтры