Киев, ул. Набережно-Крещатицкая, причал №4 | Зарегистрироваться
Каталог товаров 050 581 00 00

01 марта 2023

Коли треба міняти гальмівні колодки на автомобілі

Потреба заміни гальмівних колодок на автомобілі залежить від багатьох факторів, включаючи тип і стиль водіння, стан дорожнього покриття, вагу автомобіля, тип і якість гальмівних колодок, та ін.
 
Однак, загалом рекомендується перевіряти стан гальмівної системи автомобіля щонайменше раз на рік або після проїзду близько 10 тисяч кілометрів. Якщо ви помічаєте будь-які ознаки зносу гальмівних колодок, такі як скрежіт або скрипіння при гальмуванні, довгий хід педалі гальма, відчуття вібрації під час гальмування, то гальмівні колодки можуть вимагати заміни.
 
Крім того, якщо гальмівні колодки зношені до мінімальної товщини, яку зазвичай вказано в інструкції до автомобіля, то їх також потрібно замінити. Це може статися після проїзду від 30 тисяч до 70 тисяч кілометрів, залежно від типу і якості гальмівних колодок та стилю водіння.
 
Пам'ятайте, що належний стан гальмівної системи є критично важливим для безпеки водіння, тому не варто затримувати заміну гальмівних колодок, якщо вони зношені або потребують ремонту.
Проверка на робота
Отправить
Авторизация

Нет аккаунта? Создайте учетную запись это займет всего лишь несколько минут!

Восстановление пароля

В течении нескольких минут на Вашу электронную почту придет сообщение с новым паролем.

Отправить Вернуться назад
Купить в 1 клик
Корзина
Обратный звонок

Фильтры